• Wildcats X12 1 – Unlimited X12 1 (VR)⛹🏼‍♀️🏀⛹🏻

Zaterdag 7 maart speelde U12 thuis in de Horstacker tegen de nr. 1 Unlimited (VR). Vorige wedstrijd hadden we begin van het seizoen uit verloren met 3 puntjes, dus er zat een kans in. Met het motto en visie dat we op ons eigen spel gingen letten, zoals toen tegen BeCeGe, startte we de wedstrijd.
    Na een snelle, open opening aan onze kant, stond het al binnen de eerste 10 sec. 2-0. Goede focus en inzicht. Het waren twee lange periodes van deze wedstrijd. Het spel ging gelijk op, mooie aanvallen. Goede inside acties in de bucket. Goede verdediging en kansen. Het stond na het 1e kwart 15-13 voor ons.
    Begin 2e kwart bleef het vrij lang dezelfde stand houden. Er gebeurde weinig; dit is niet meteen een slecht teken. Beide teams hadden een goede verdediging en niet alle ballen vielen in de basket. De laatste minuten kwam Unlimited dichterbij, open kansen. Verdediging werd niet overgenomen. In de rust bracht het een tussenstand van 19-25. 6 puntjes verschil. Prima 1e helft. 💪🏼

Wederom dezelfde opening als het begin van de wedstrijd. Geheel gelijkspel met een leuke wedstrijd om te spelen tegen elkaar. Iedereen was sportief bezig, ondanks enkele duwen of fysieke aanrakingen. Na het 3e kwart 29-34, nette uitslag tegen de nummer 1. Mooie schoten gezien met goed genomen kansen.
    Het laatste kwart startte, op de een of andere manier was de focus weg. Helaas niet altijd voor het zeggen welke vijf er tegenover elkaar staan in het spel, maar weinig aan te veranderen op dat moment. Hard werken is het enige wat het red. De focus was weg, enkele waren aan het dromen op het veld en langs de zijlijn met andere dingen bezig. Er waren een paar die het spel probeerde te redden en ervoor vochten met de bal en rebounds. Helaas liep de tegenstander te ver uit, waardoor dit een eindstand van 36-54 bracht.
    Al met al; behalve het 4e kwart, een prima wedstrijd gespeeld!! De tegenstanders waren langer, enkele ouder dan ons. Maar prima spel, sportief en terugkijkend op een leerdoel voor de volgende keer! Dan gaan we er weer tegenaan en geven niet op!
    Volgende week ‪zondag 15 maart‬ speelt Wildcats U12 uit in Tiel, tegen Flip Stars. 💪🏼 Let’s go Wildcats 🏀