• Sponsoring oliebollentoernooi

  Op 4 januari hebben we met z’n allen genoten van het oliebollentoernooi. Een leuk en sportief gebeuren en naderhand een goed gesprek met een lekker drankje en, natuurlijk, oliebollen en appelflappen.

  Rest ons nog te vermelden dat deze oliebollen en appelflappen gesponsord zijn door een vriend van Wildcats. Vanuit Wildcats een hartelijk dank voor deze heerlijke sponsoring en bij deze een uitnodiging om volgend jaar mee te doen met het toernooi.

 • Shirtsponsor X10

  Dit seizoen worden de inloopshirt van het X10 team gesponserd door het hovenniersbedrijf:

  Weer naar buiten

  Zij ontwerpen en realiseren groene speelpleinen en particuliere tuinen, waarbij duurzaamheid en hergebruik centraal staan. 

  Met het mooie logo van Weer naar buiten op het shirt is de X10 nagenoeg onverslaanbaar ! 

  Teamfoto

 • Shirtponsor X14

   

  Dit seizoen wordt de X14 gesponsord door:

  Partytent4rent

  Wat er ook gebeurt, altijd blijven feesten!

  Heb je iets te vieren? Partytent4Rent.nl helpt je graag met de artikelen die je nodig hebt. Van partytent tot springkussen, van geluidsinstallatie tot verlichte dansvloer of van kapstok tot servies, you name it - wij leveren het. Ons assortiment blijft wekelijks groeien met nieuwe artikelen. Dat komt omdat wij luisteren naar de behoefte van onze klanten én wij graag investeren in nieuwe artikelen.

  https://www.partytent4rent.nl/

   

   

  X14

 • Sponsorkliks

  Vaak horen wij dat men de SponsorKliks-pagina regelmatig vergeet als men online gaat bestellen.

  En met Black Friday, Sinterklaas en Kerst in het vooruitschiet wil je dat natuurlijk voorkomen.

  Één van de meest effectieve methoden om je vereniging niet te vergeten is het installeren van de zogenaamde "SponsorKliks Bestelknoppen".

  Binnen enkele seconden plaats je de webwinkels waar jij het meest bestelt in je internetbrowser. Zo hoef je nooit meer eerst naar de SponsorKliks-pagina van jouw club!

  In deze video's zie je hoe eenvoudig je dat kan doen:

  Voor Google Chrome: installeren knoppenbalk

  Voor Firefox: installeren knoppenbalk

  Voor andere browsers is de procedure praktisch hetzelfde.

  Succes met installeren van de SponsorKliks Bestelknoppen en geef de sponsorinkomsten van jouw vereniging gelijk een BOOST tijdens de aankomende feestmaanden!!